Najnovšie recenzie zo sekcie Džúsy a ovocné nápoje
Kupujem a používam už 6.mesiac,denne 1x po obede.Cítim da celkovo lepšie.
Bol som na testoch krvi po troch mesiacoch a všetko sa zlepšilo.
- Pozitívne účinky na celkové zdravie
Zamio 100% ovocná šťava Bio Arónia 3 l
Pridané: 2. septembra 2024
(naposledy upravené 28. septembra 2024)
Zakúpený v ZAMIO.sk
- Najlepsi liek
- Dobrá šťava
- Výhodná cena
- Výborná komunikácia.
Neviem o žiadnej.
- Praktické balenie
- Čerstvé bio produkty,ktoré vždy uprednostňujem pred výživovými doplnkami
- Veľa výhod pre zdravie,napr.znizuje zlý cholesterol
Ja som si produkty zakúpila kôli zníženiu cholesterolu...ale samozrejme som uvítala aj ďalšie benefity pre zdravie a hlavne,že sú to prírodné produkty a žiadna chémia.
som spokojný,dobrá cena,ďakujem
dobrá cena
som veľmi spokojný
zatial dobre treba na to čas
- Šetrné spracovanie. Spotreba do 14 dní. Začala som užívať neriedené, chuť trpká, nechutilo mi, testovala som riedene iba s vodou, trpká chuť stále prerazila. Teraz riedim na 2dcl s vodou a doplním ešte trochu džúsom, brusnicovy alebo mango/ananás je top. Užívam denne asi 3 týždne, ako doplnok k chemo, cítim sa menej unavená, lepšie spim a chemo zvládam bez nevoľnosti. Ďakujem
- Príjemná chuť, balenie do kabelky, veľká spokojnosť, zatiaľ neužívam dlhodobo, ale už vidím účinok na lepšie trávenie, vzhľadom na šetrnu výrobu dôverujem výrobcovi a verím v pozitívne účinky aj na imunitu. Určite lepšie ako vitamíny z lekárne.
- Top kvalita
- V e-shope chýba informácia, že po otvorení je potrebné spotrebovať do 3 dní.
Šťava z Arónie je veľmi dobrá a hlavne zdravá , chuti našej celej rodine,preto ju pravidelne každý mesiac u Vás objednávam.
- Vyhoda
Zdravý a lahodný nápoj
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »